یکی از آثار بسیار با ارزش و نادر دنیا که اخیراً در زرند کشف و محرز گردیده و شگفتی کارشناسان و باستان شناسان را به همراه داشتهاست پیدا شدن جای پای دایناسورها در روستای ده علیرضا زرند است. از ششم تا هجدهم آوریل ۱۹۷۰ میلادی در ادامه کاوشها، تیمی از کارشناسان کشورمان به اتفاق مجدد پروفسور لاپارنت در دره نیزار ۲۰ کیلومتری شمال زرند، دو لایه از ردپای دایناسورها را شناسایی کردند. اولین بار گزارش کشف جای پای خزندگان عظیمالجثه و ترسناک مذکور، در سال ۱۹۶۹ میلادی توسط پروفسور لاپارنت استاد انستیتو زمینشناسی پاریس و دکتر داودزاده کارشناس ارشد فیلم زیبا کرمعلی سازمان زمینشناسی کشورمان انجام گرفت. قرار است توسط میراث فرهنگی استان کرمان دو گلدسته زیبا در مقابل بازار مذکور، (خیابان چمران) و مقابل سه راهی وسط بازار (برابر پاساژ مهدی) احداث نماید. زیبا کرمعلی درباره این عکس نوشته: در گذر از میان عکسهاي قدیمی، قابهایي هستند کـه میمانند؛ نه برای انچه کـه در تصویر دیده می شود کـه برای تمام آن چیزی کـه دیده نمی شود اما هست، قوی تر و غنیتر از تمام رنگها و بافتها و ترکیبها و آدمها… هرچند این روستا از شر تازیانههای خشکسالی در امان نیست ولی موقعیت این روستا باعث حفظ زیباییهای آن شدهاست.
عکسهای زیبا کرمعلی جدید
Da ta has be en creat ed by G SA C ontent Generator Demoversion!
تاریخ دقیقی از بنیانگذاری اصلی پخت سوهان زرندی در دست نیست. روستای سرباغ شاهرمز که در فاصله بسیار کم از شهر زرند و در دامنههای کوههای دوشاخ واقع شده با درختان کهنسال و چشمانداز کامل و زیبا از شهر زرند تفرجگاه بسیار خوبی برای زرندی هاست. در حدود ۶ کیلومتر فاصله دارد. در همین راستا همزمان با یکجانشین کردن طوایف سلسله در دشت الشتر در قالب ۱۲۰ روستا، طوایف دلفان هم که پیشتر به صورت کوچنشینی زندکی میکردند، در ۴۰ روستا در جلگهٔ خاوه اسکان داده شدند. همچنین چندین روستا که بسیار به هم نزدیک هستند و مزارع آنها به آنها چسبیدهاند بر جذابیت آنها میافزاید. در آن سالها مـن بـه صورت جدی شروع بـه نگارش برای نشریه مدرسه کردم و داستانهاي کوتاه و بلند مینوشتم و حتی وبلاگ هم داشتم. او در نگارش خط نستعلیق از ریز و درشت دستی قوی و مهارتی مثال زدنی و فوقالعاده دارد. روستای گزوئیه یکی از بهترین مکانها برای مطالعه زمینشناسی چه در ایران بلکه در جهان است. در سال ۱۳۸۲ شمسی یکی از کشاورزان به نام آقای حسن اسدی خانوکی به لحاظ پوشش باغ خود به کشت زیتون و عملکرد مناسب مقام اول را در کشور کسب نمود.
زیبا کرمعلی چگونه بازیگر شد؟
خاک بسیار حاصل خیز، این روستا را به مکانی مناسب برای کشاورزی تبدیل کرده. منطقهٔ سربنان به دلیل دارا بودن آب و هوای بسیار خوب همچنین بارندگی مناسب به مکان بسیار خوبی برای گردشگران تبدیل شده. یا به زبان محلی گرگاک که به زبان پیشیان به گرگانک تلفظ میشد به بزرگترین دهستان کشور تبدیل شدهاست و دارای درختان بلند چنار، چشمهها و قنوات است. بازار سهرابی که بخشی از بازار تاریخی شهر است، ابتدا توسط شخصی به نام حاج علی ساخته شد. منطقه حتکن یکی از زیباترین روستاها و مناطق استان کرمان است و بی شک میتوان به آن پسوند بهشتی در حاشیه کویر اضافه کرد. روستای گیسک (روستای طالقانی) بی شک یکی از بی نظیرترین روستاهای کشور بهشمار میرود. نوشین بدون اطلاع امیرعلی، به واسطه یکی از دوستانش برای کار ترجمه به دبی می رود و امیرعلی پس از مدتی خبر خودکشی نوشین را می شنود و برای پی بردن به راز این خودکشی به همراه یکی از دوستانش به دبی می رود و می فهمد که نوشین گرفتار باند قاچاق دختران شده بود. میراث فرهنگی استان کرمان از سال ۸۲ نسبت به مسقف نمودن بازار مذکور اقدام نموده و اجرای اتصال بازار مذکور، به بازار وکیل را در دستور کار خود قرار دادهاست.
میراث فرهنگی استان از سال ۸۲ نسبت به مسقف نمودن بازار مذکور اقدام نموده و اجرای اتصال بازار مذکور، به بازار وکیل را در دستور کار خود قرار دادهاست. و در پائیز سال مذکور، ردپای واضح دیگری در اطراف همان محل کشف گردید یک قالب گچی از ردپای مورد نظر تهیه گردید و در نمایشگاه بینالمللی شرکت ملی فولاد و آهن آسیا در تهران ارائه، سپس قالب مذکور به موزهٔ زمینشناسی کشور تحویل گردید. نظر خودتان چه بود آیا فیلم خطرناکی بود ؟ که ایشان خود نوه مرحوم کرمعلی سهرابی میباشد از بخش مردمی و خصوصی برای بازسازی و مرمت این بنا با ارزش کمک های مادی و معنوی گرفته شود تا بخش های مختلف بازار که در خطر ریزش قرار گرفته هر چه سریع تر در امر بازسازی اقدامات لازم صورت گیرد. بازار سهرابی زرند قدیمیترین بازار شهرستان زرند زرند در استان کرمان میباشد که در مرکز این شهر قرار گرفتهاست.
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد این سایت لطفا از سایت ما دیدن کنید.
Comments on “زیبا کرمعلی دارایی: google.com (website)”